Egyéb Támogatások

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 130.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Intézményfenntartó és Működtető Közalapítványa számára az általa fenntartott Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja intézmény új sportcsarnokának létesítéséhez kapcsolódó munkálatokra.

Ezúton is köszönjük a támogatást!

A Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága 140.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Intézményfenntartó és Működtető Közalapítványa számára az általa fenntartott Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja intézmény új sportcsarnokának létesítéséhez kapcsolódó munkálatokra.

Ezúton is köszönjük a támogatást!

Németország Külügyminisztériuma 500.000 EUR vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Intézményfenntartó és Működtető Közalapítványa számára az általa fenntartott Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja intézmény új sportcsarnokának létesítéséhez kapcsolódó munkálatokra.

emmilogo

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2.500.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Intézményfenntartó és Működtető Közalapítványa számára az általa fenntartott Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja intézmény eszközparkjának fejlesztése céljából, amely összegből 8 db projektor került beszerzésre.

emmilogo

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 25.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyújtott a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Intézményfenntartó és Működtető Közalapítványa számára az általa fenntartott Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja intézmény új általános iskolai épületének létesítéséhez kapcsolódó munkálatokra, amely összeg a kivitelezői számla kiegyenlítésére került felhasználásra.

Előző oldal: NEMZ-CISZ-20-0248
Következő oldal: Közbeszerzés